Szolgáltatásaink

Beüzemelés

Felújítás

Hibaelhárítás

Vizsgálat

Karbantartás

Átfogó szerviz és karbantartási szolgáltatáscsomagot nyújtunk. Olyan valós idejű megoldásokat kínálunk, melyek rugalmasságot és proaktív hátteret biztosítanak az épületek és ipari folyamatok számára.

Képzett szakember csapatunk az igényfelmérést, tervezési fázis követően koordinálják a választott berendezések beüzemelését, későbbi felújítását, bővítését.

Szervizcsomagunk részét képezi a professzionális hibaelhárítás. Rövid időn belül, gyorsan képesek vagyunk reagálni az esetleges meghibásodás vagy üzemzavar esetén, ezáltal csökkentve az állásidőt és kellemetlen termeléskiesést.

A CIAT rendszerek szervizelése, karbantartása során célunk, hogy biztosítsuk és reagáljunk ügyfeleink HVAC (fűtés, szellőztetés és légkondicionálás) igényeire. Karbantartási szerződéseinket rugalmasan alakítjuk a különböző épülettípusok és rendelkezésre álló költségkeret ismeretében.

A folyamatos karbantartás célja, hogy elkerüljük az előre nem látható meghibásodásokat, s az azokkal járó járulékos költségeket.

Mérnökeinknek jártasak a teljesítmény optimalizálásában rejlő lehetőségek felmérésében és gyakorlatba való átültetésében, így a működési költségek optimalizálásában, a károsanyag kibocsátás csökkentésében. Igény esetén teljes energiahatékonysági stratégiát dolgozunk ki Megbízóink számára.

Szakértő technikusainkat rendszeresen képezzük az összes, érvényben lévő vonatkozó előírás betartásának biztosítása érdekében.

Kérjen ajánlatot, vegye fel velünk a kapcsolatot!