Ciat Artofair Kft

Az Art of Air 21 Kft. a fűtés, szellőztetés és légkondicionálás piacán világszerte ismert, vezető nyugat-európai CIAT márkának kizárólagos hazai disztribútora.

Ha energiahatékony ipari berendezéseket keres, az Art of Air széles termék- és alkatrészkínálata, szerteágazó szervizcsomag konstrukciója a megoldás.

Az Art of Air termékskáláján a légkondicionáló termékek, klímaberendezések széles palettája megtalálható. A nagy múltú CIAT GROUP cégcsoportot képviseljük Magyarországon, mely innovatív technológiájú, energiatakarékos, környezetbarát épületgépészeti – fűtő-, hűtő-, szellőztető és légkondicionáló – berendezéseket gyárt és forgalmaz szerte a világon.

A CIAT 80 éves múltra visszatekintő vállalat, mely kilenc gyárral és 70 országban való jelenléttel úttörő szerepet játszik az új technológiák és termékek innovációjában.

A CIAT UK 2018-ban egyesült a brit Toshiba Carrier-el. A két cég fúziója az ágazati növekedés mellett új üzletágak felé történő terjeszkedést is lehetővé tesz a jövőben.

Kiemelkedő minőségű hőtechnikai termékpaletta, mely teljes körű mérnöki támogatással párosul.

Piaci és üzemi körülményekre szabott berendezések a legszigorúbb komfort és környezetvédelmi elvárások teljesítése mellett.

Csúcstechnológia, mely mögött jelentős kutatási és fejlesztési program áll.

Ipari kiválóság, a legkorszerűbb gyártási folyamatok alkalmazásával.

A tervezéstől és a specifikációk összeállításától a telepítésen és üzembe helyezésen át az integrációs és karbantartási feladatokig szoros együttműködést alakítunk ki partnereinkkel.

Kérjen ajánlatot, vegye fel velünk a kapcsolatot!