A szabadhűtésnek többféle felhasználási változata és alkalmazási területe van. Az alkalmazhatóságot három fő tényező határozza meg: földrajzi elhelyezkedés, időjárás-viszonyok, és kiszolgálandó épület vagy technológia igényei.

A CIAT szabadhűtés megoldásai

A szabadhűtésnek többféle felhasználási változata és alkalmazási…

Részletek
A megfelelő hőszivattyú kiválasztását jelentősen befolyásolják a következő tényezők: hőforrás (levegő, víz), monovalens vagy bivalens rendszer lehetősége, fűtési teljesítményigény, működési tartomány, hatékonyság, felhasználói igények, környezet (akusztika, rendelkezésre álló hely, városkép), telepítési-, üzemeltetési-, karbantartási költségek, megtérülés.

Hőszivattyúk kiválasztása: monovalens vagy bivalens?

A megfelelő hőszivattyú kiválasztását jelentősen befolyásolják…

Részletek
A szakmai utazás első tapasztalatait Franciaországban, Coluz településen gyűjtöttük, ahol a légoldali termékek gyártócsarnokát és fejlesztőlaboratóriumait jártuk végig. A gyárlátogatást Cédric, a légkezelő berendezések műszaki támogatásáért felelős mérnöke vezette, akinek hivatása iránti szeretete az egész csapatra hatással volt. Partnereink és épületgépész tervezőirodák vezetői tartottak velünk, akiknek minden kérdésére kielégítő válasz érkezett Cédrictől és csapatától.

Beszámoló – a CIAT gyárban jártunk

A szakmai utazás első tapasztalatait Franciaországban, Coluz településen…

Részletek