A VectiosPower a tetőtéri légkondicionáló egységek új generációja.

MONTILLA, Spanyolország, 2021. február 17.

A VectiosPower a tetőtéri légkondicionáló egységek új generációja. Amellett, hogy a legújabb technológiát ötvözi a költséghatékony működéssel, nagymértékben javítja a beltéri levegő minőségét is. Az új termékcsalád 100-310 kW teljesítményt foglal magában, 54 000 m3 / h-ig terjedő légáramlással.
A VectiosPower egységek akár 38% -kal is meghaladják az Ecodesign 2021 követelményeit, és akár 50 %-os energiamegtakarítás érhető el használatukkal hűtési és 15 %-os fűtési módban.

Széleskörűen alkalmazható, így képes a szupermarketek, mozik, logisztikai és ipari parkok igényeit is kielégíteni, s minden olyan létesítményét, ahol nagy belterületen nagy teljesítményt bíró berendezésekre van szükség.

A VectiosPower tetőtéri egységek nagy megbízhatóságot nyújtanak az Eurovent által tanúsított és az iparági szabványok szerint tesztelt, megbízható minősítési folyamat és teljesítmény eredményeként.

A könnyű alumínium panelek használatának köszönhetően az egységek akár 25% -os súlycsökkentést és akár 10% -os ökológiai lábnyom csökkentést szavatolnak. Telepítésük könnyű, alacsony zajszinten működnek.